Spoorwerken

Van spoorstaven aanleggen tot dwarsliggers monteren

hulp spoorwegwerken

Sporen aanleggen voor o.a. treinen & trams

Bij De Vuyst E Algemene Ondernemingen nv bent u zeker van een topservice en de nodige flexibiliteit. Dankzij ons uitgebreide machinepark en onze jarenlange expertise kunnen wij uw project keurig afwerken.

We focussen ons voornamelijk op sporen aanleggen voor verschillende spoorvoertuigen. Denk aan treinen, trams, karretjes van pretparkattracties en dergelijke meer.

Spoorwerken laten uitvoeren?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Een investering die rendeert

De gangbaarste manier waarop we te werk gaan, is stalen spoorstaven of rails aanleggen en die op dwarsliggers monteren. Meestal kiezen we voor een kasseienbedding.

Bij een herstelling kunnen wij de sporen niet alleen geheel opnieuw aanleggen; vaak kunnen we ook de beschadigde onderdelen apart vervangen. Die vernieuwingen zijn op lange termijn een essentiële investering voor vlot spoorwegverkeer.

jarenlange expertise
constuctrie ondershousproces

Verkoop spoorwegmaterialen

Nood aan vervangstukken voor uw spoorwegconstructie? Wij beschikken zowel over nieuwe als tweedehandsmaterialen om spoorwegen mee te herstellen of te onderhouden. Zo verkopen wij onder meer:

Als u nog over de geschikte spoorwegmaterialen twijfelt, adviseren wij u graag. Zo zullen uw werkzaamheden des te vlotter verlopen! Stuur ons zeker een bericht voor verdere inlichtingen over producten of prijzen.